Вълшебните билки на Ванга. Как лекуват

Трябв обаче и консултация с лекар преди употребата

Вълшебните билки на Ванга. Как лекуват | StandartNews.com

Покойната Баба Ванга е известна не само с предсказанията. Пророчицата е имала способността да лекува и всякакви болести само с помощта на билки.

Тя е "предписвала" комбинации от билки, които са изумявали дори най-вещите знахари, пише Edna.bg.

"Понякога хората изпиват по цели чували от различни растения, а ефектът е малък. Аз препоръчвам за дадена болест само по една билка или само едно лечебно средство, за да знае човек от какво се е лекувал или от какво си е навредил.

Работата е там, да се открие точно за коя болка коя билка помага. Аз не твърдя, че съм голям билкар, на мене тези билки ми се казват. Много често названията им, които изричам, са ми абсолютно непознати”, казвала Ванга.

При лечения с билки най-много препоръчва хората да се поливат с вода, в която са сварени билките, защото лечебното им действие най-добре прониква през кожата на тялото. Нейните препоръки по-скоро подпомагат, отколкото отричат традиционните методи за лечение.

Но тя смята, че прекаленото вземане на лекарства е вредно, защото те затварят вратата, през която да влезе природата чрез билките и да възстанови нарушеното равновесие в заболелия човешки организъм. 

Макар рецептите да са изпитани и да са помогнали на много хора, моля, имайте предвид, че не са конкретно съобразени с бременността и майчинството, а само някои от тях са за деца.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай