Вижте Ева Веселинова гола и бременна

Колко е благословена жената, да отглежда в утробата си живот, заяви бъдещата майка

Вижте Ева Веселинова гола и бременна | StandartNews.com

Ева Веселинова изненада всички по-рано този месец с щастливата новина, че е бременна. Бившата панелистка на Гала нетърпеливо очаква близнаци от партньора си, който засега тя все още пази в тайна. Според слуховете бъдещият татко е по-възрастен от блондинката грък, с когото Веселинова е във връзка от няколко години. Твърди се, че мачото преди време зарадвал любимата си с просторен апартамент в тузарски столичен квартал. Сега Ева сподели в социалните мрежи снимка на голото си коремче и изрази емоциите си по време на бременността. 

"Голямо чудо е усещането как в теб израства живот и се развива стъпка по стъпка. На теория е ясно за всички, но когато се случва в теб, е изумително. Наблюдаваш го и се чудиш как е възможно. От една точица се превръща в човешко същество. Расте и се оформя по най-съвършения начин. Природа!
Изумително! Колко е благословена жената, да отглежда в утробата си живот. Късче от душата й...от плът и кръв! Съвършена материя, която ще има своя собствена душа и съдба", написа Ева в Инстаграм.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай