Виолета Комитова влиза в лют маратон

Бившата министърка шашка всички на Коледа

Виолета Комитова влиза в лют маратон | StandartNews.com

25-ма души от четири поколения събира за коледните празници във вилата си край морето служебния регионален ексминистър и депутат от "Български възход“ Виолета Комитова. И развихря в кухнята си истински маратон, разбира се, с помощта на близките си.

Шеф готвачът и главният изпълнител обаче е тя – от всичките 7, 9 или 11 ястия за Бъдни вечер до коледната трапеза за многолюдната челяд. Нейната най-голяма сила обаче са баниците, които точи сама.Но светлите празници не са единственият повод за семейната сбирка. Навръх 24 декември рожден ден има съпругът на Комитова – Васил, и по традиция цялата фамилия се събира да чества двойното голям ден – неговото раждане и Рождество Христово.

Още повече, че само седмица по-късно Васил има и имен ден.Комитова е страстна кулинарка, разкрива тя. И затова именно коледните празници, съчетани с рождения ден на съпруга й са й най-любимите. И защото всички поколения от фамилията традиционно се събират, и защото архитектката се впуска в любимия си лют кулинарен маратон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай