Виктория Бекъм с изненадващи разкрития

Как са се виждали със съпруга й Дейвид

Виктория Бекъм с изненадващи разкрития | StandartNews.com

Английската певица Виктория Бекъм сподели как се е срещала с бъдещия си съпруг Дейвид на паркинги, за да запази връзката им в тайна. Фрагменти от интервюто на певицата публикува Page Six. В трейлъра на предстоящия документален филм на Netflix "Бекъм", Виктория Бекъм призна, че тя и Дейвид е трябвало да намерят частни места за срещи, за да избегнат привличането на общественото внимание към връзката им.

„Мениджърът ми повтаряше: „Опитай се да запазиш това в тайна. Така че се срещнахме на паркинги и не беше толкова лошо, колкото изглежда“, сподели Виктория Бекъм.

Виктория се запознава с бъдещия си съпруг Дейвид Бекъм през 1997 г. на футболен мач, на който колежката ѝ от Spice Girls Мел Си я кани. По-малко от година след запознанството си Виктория и Дейвид обявиха годежа си, а на 4 юли 1999 г. се ожениха. Двойката има четири деца: синовете Бруклин, Круз и Ромео и дъщеря Харпър.

Двойката наскоро закупи къщата за £6 милиона и похарчи още няколко милиона за преустройството и обновяването ѝ. Сега на територията има футболно игрище, трибуна за зрители, открит плувен басейн, сауна, гараж и палатка в стил сафари, покупката на която струва на двойката £50 хиляди.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай