Виктор изплю камъчето! Намери ли любовта след "Ергенът"?

Стоянов разкри за раздялата си с Виктория

Виктор изплю камъчето! Намери ли любовта след "Ергенът"? | StandartNews.com

Първият "Ерген" на България Виктор Стоянов отговори на въпроса, който всички фенове на хитовото риалити се питат, откакто то приключи. Мачото разкри, че вече е щастливо обвързан, но не с дама от шоуто.

Виктор се запознал с половинката си чрез общ приятел, по време на тренировка. Срещнали се преди да замине за снимките в Турция.

"Държа обаче да отбележа, че искрата помежду ни прехвръкна след това, когато се върнах в България. Преди да се отправя на приключението, впускайки се в търсенето на любовта, между нас нямаше нищо, в противен случай дори не бих тръгнал. Връзката ни започна постепенно, на по-късен етап, след като разбрахме, че сме привлечени един от друг и имахме времето и възможността да се опознаем", разкри Стоянов пред "Дир".

Красавецът сподели и за раздялата си с победителката в първия сезон на "Ергенът" Виктория.

"След всичко, което преживяхме в предаването, застанахме очи в очи и говорихме открито един с друг, давайки гласност на мислите и чувствата си. По принцип понякога, колкото и странно може да звучи, истината има няколко гледни точки, но се оказа, че в този случай и за двама ни тя бе една и съща, и по-точно, че нямаме бъдеще заедно. Разделихме се без съжаление, но с благодарност, за преживяното, от което ще ни останат хубавите спомени", коментира Виктор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай