Веско Маринов: Безвремието ме съсипва

Всичко е почти занулено, казва певецът

Веско Маринов:  Безвремието ме съсипва | StandartNews.com

„Вече си мислех, че съм видял всичко в живота си – всяка заключена врата пред мен се превръщаше в нов урок. А сега всичко почти се занули. Когато кризата свърши, българският народ ще бъде толкова стресиран и обеднял, че няма да му е до култура. Нашата професия е свързана с духовността, а тя ще се възстанови последна“, сподели Веселин Маринов в „Събуди се“.  Прочутият певец признава, че е освободил многобройния си екип, защото ресурсите му са на свършване. „Най-много ми тежи безвремието, тежи ми това свиване – след два месеца, след три месеца... Липсват ми дори проблемите, които преди трябваше да решавам, за да продължа напред – тогава ми се струваха непреодолими, а сега мечтая за тях.“, категоричен е Маринов.

Той все още не може да се съвземе психически от атаката на коронавируса в семейството му – освен него, болни са били майка му, дъщеря му, зет му, бившата му първа съпруга. „Бях 6 дни в болница. Там видях колко страшно е всичко. Видях какви големи и безименни герои са днешните лекари, сестри и санитари в България”. Певецът призна, че рядко се разболява. „Но винаги съм казвал на близки и приятели да се пазят, да съблюдават дистанция. Аз също го правя. Не съм си мислел, че ще ми се случи, докато един ден не вдигнах температура”. Веднага се изследвал и тестът показал коронавирус. Първите 5-6 дни не е имал симптоми, след това нещата се усложнили.

Поп асът не крие, че е изгубил и приятели. Но го крепи любовта, тъй като най-после е открил жената, която осмисля живота му – и твърди, че винаги си струва да търсиш тъкмо това изживяване. „А любовта към внуците не може да се сравни с нищо друго – когато ги изписвахме от родилния дом, видях Господ в лицата им“, не се колебае Маринов. Той разказва, че като малък по Коледа мечтаел да бъде принц, който с вълшебната си пръчица да докосне болните и бедните, за да ги направи щастливи.          

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай