Веско Ешкенази предлага брак на плажа в Ница

Синовете на виртуозния цигулар са свидетели на сватбата му със Станислава

Веско Ешкенази предлага брак на плажа в Ница | StandartNews.com

Веско Ешкенази е предложил брак на жена си Станислава на плажа в Ница. Виртуозният цигулар е приготвил пръстена и шампанското и чак тогава е изрекъл заветните думи.

Любовта им пламва на сцената, докато репетират „Четирите годишни времена“ на Вивалди. Очарователната виолистка в началото дори не осъзнала интереса му към нея, разказаха двамата музиканти по Би Ти Ви.

„Докато репетирахме, Веско много често се обръщаше към виолите. Приемах го като знак, че трябва по-усърдно да работим. Но на един концерт той получи букет от публиката, обърна се към мен и ми го връчи. Приятно се изненадах и видях, че има друг поглед и усмивка към мен“, сподели Станислава за началото на връзката им.

 „След това свирихме на морето. Щях да пътувам сам, а оркестърът с други коли. Тя обаче се обади и ми каза, че няма място в уговорения предварително автомобил. Помоли да пътуваме заедно и аз не можех да повярвам какво ми се случва. Веднага се съгласих. От първия момент започнахме да говорим и винаги имахме теми за разговор. Може би наистина така се открихме, пътувайки“ – разказва Веско Ешкенази. Той й предлага брак в Ница по време на пикник на плажа, докато гледат залеза.

„Бях се подготвил с пръстен още от Холандия и с една бутилка шампанско в хладилник. Казах й, че трябва да се прибера за секунда до хотела. Върнах се с пръстена, с шампанското и с една пица“, споделя цигуларят. Шампанското пуква, но ангажиментите на двамата ги завъртат в различни посоки. Едва когато пандемията ги събира в Холандия за по-дълго време, се случва и приказната сватба в Амстердам в тесен кръг. Преди месец те се врекоха един на друг, а свидетели са били синовете на Веско.

„Бях много щастлива. Очакваше се да вали сняг, а и ни предупредиха, че церемонията ще е кратка заради пандемията. Всъщност се оказа прекрасен слънчев ден, всички бяха усмихнати, а самата церемония беше много готина. Може би тази камерност ни даде шанс да усетим, че това наистина да е нашият ден“, сподели  Станислава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай