Вергов разкри! Страшни думи на Диана към детето му

И даде повече светлина на сагата

Вергов разкри! Страшни думи на Диана към детето му | StandartNews.com

Съдебната сага между Диана Димитрова и Юлиан Вергов се вихри с пълна пара, въпреки излязлото решение на съда в полза на актьора наскоро. Прокуратурата отказва да образува досъдебно производство по сигнала на Димитрова за престъпление от общ характер, пише "Уикенд",

Но това, което всъщност се е случило между Вергов и Димитрова, по-точно написаното от нея до дъщеря му, ще ви накара да се хванете за главите. Историята се разкрива малко по-малко и става все по-грозна!

"Запознах се с Диана Димитрова на снимките на сериала "Откраднат живот". Имахме близки приятелски и професионални взаимоотношения. Единственият конфликт, който съм имал с нея, е бил чисто словесен.

Tова се случи пред част от екипа на сериала. Поводът беше, забелязани от мен (в телефона на дъщеря ми) текстови и гласови съобщения от Диана Димитрова, чието съдържание не пожелавам на никой родител да види и чуе в телефона на 15-годишното си дете.

Повярвайте ми, не искате да знаете какво видях там. И въпреки това държа да заявя съвсем ясно, че аз никога не съм удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от моя страна.

Всеки, който твърди обратното, е чисто и просто лъжец. Всеки, който твърди, че над тридесет души – снимачен екип от изключителни професионалисти, са станали свидетели на непристойно отношение спрямо жена и нито един от тях не е реагирал, е лъжец.", каза Вергов.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай