Вера от "Белези" сънувала раждането на сина си

Преди появата на Киран, актрисата преживяла два аборта

Вера от "Белези" сънувала раждането на сина си | StandartNews.com

Звездата от "Белези" Вера Йорданова наскоро разкри, че се е разделила с мъжа си - аржентинският графичен дизайнер Федерико Руис. От него тя има син - Киран. Момчето е дълго чакано, защото Вера губи две бебета преди него по време на бременността. 

"Не беше лесно. Но това е животът. В него има и лоши, и хубави неща, въпросът е да ги приемем и да преминем през тях", коментира за този период от живота си лошата и надменна сестра от "Белези". 

С момченцето си забременява, когато е на 42. Тя разкрива любопитния знак, който една вечер получила, свързан с появата на наследника си.

"Една нощ сънувах, че се будя от внезапен лъч светлина, който пронизва тялото ми... В просъница си помислих: "Какъв чудесен сън! А може би стана наистина и това е душата на бебето?". Когато се събудих, грабнах телефона си и първото нещо, което излезе на гугъл, беше Kiran - лъч светлина, на древния език санскрит", разказва актрисата пред медии. Двамата с бащата решили да кръстят сина си Киран Александър - второто му име е взето от Александър Македонски.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай