Венета Райкова: Няма любов, всичко е секс

Бившата тв водеща изненада Сашо Кадиев с брутални откровения от личния си живот

Венета Райкова: Няма любов, всичко е секс | StandartNews.com

Венета Райкова сияе от щастие, но не заради младо гадже, както гласят слуховете. Бившата тв водеща разкри пред Сашо Кадиев, че не само няма мъж до себе си, но и се е отказала да търси и гради сериозни връзки още, когато се развела с бизнесмена Тихомир, от когото има син Патрик.

Венета призна, че преди е била прекалено предпазлива и всичко премисляла. "Сега – секс, книги, секс, книги", смее се тя. Писателката драстично е променила житейската си философия, след като чукнала 40. През последните няколко години тя се чувства свободна, щастлива, позитивна, необременена от чужди негативния влияния. "Откакто станах на 40, реших, че трябва да живея като за последно. Животът е толкова кратък, че не бива да се губи време за нищо. Като искаш да правиш секс, правиш. Като харесаш някой мъж, казваш му го", коментира Венета.

Тя шокиращо призна още, че никога не е вярвала в любовта. За нея това чувство е литературен жанр: "За да може да си продаваме книгите. Няма любов. Всичко е секс. Приключих с влюбването... След развода с Тихомир, не съм имала връзка, нямам връзка и не искам да имам връзка. Имам си красиви вдъхновители", каза писателката.

Райкова е щастлива, гледа 5-годишния Патрик, пише романи, радва се на влиянието от "красивите, секси вдъхновители". Тя се похвали, че е в страхотна форма, която поддържа със секс и пътеката вкъщи. "Иначе ям всичко, не пазя диети, но не пия алкохол, не пуша цигари. 40 минути на пътеката всеки ден", обясни Венета. Кадиев не се сдържа и я попита колко често прави секс: "Е, зависи от вдъхновителите. Защото и те ходят на тренировки. Все пак през лятото е повече, заради басейна пред блока, край който често прекарвам време и дори пиша романите си", разясни тя.

През последните 6 години Венета се наслаждава на живота, не си създава проблеми, не слуша клюки и интриги. "Спрях да общувам дори с роднини, приятелки – хора, които ме натоварват. Това го пренасям и на страниците на "Куклите" - как да живеем добре, да се чувстваме добре", сподели Венета.

В интимния си живот Райкова стриктно следва правилото да не прави компромис с нищо, което не й доставя удоволствие. "Ако сексът не ти харесва, ставаш и си тръгваш. Няма нужда да правиш лош секс Няма време за лош секс. За нищо няма време – лоша храна, за лоши взаимоотношения. Просто трябва да се кефиш максимално на живота, защото изведнъж свършва", категорична е Венета. Тя дори уточни, че няма проблем с това предварително да се разбира с "вдъхновителите": "Виждаме се за секс, не очаквай от мен да ти раждам деца, да ти готвя, да имаме връзка... Който му изнася".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай