Вълдобрев: 90-те бяха революционни

Вълдобрев: 90-те бяха революционни | StandartNews.com

"90-те бяха години със страхотен революционен дух. Бяха изпълнени с усещането, че предстои нещо голямо и хубаво - с огромни територии на свобода и различни жанрове. Сега всичко е по-затворено, по-форматирано. Това ми е любимата дума на съвремието - форматирано", заяви Стефан Вълдобрев пред БГНЕС.

"Ускорили сме всичко. Смени се концепцията. Тя гласи, че всичко трябва да стане на момента и да се извлече максимална печалба от това, но с влагане на минимално качество. Така се случи във всяка една област след 2001 г. Ще дам и пример: имам тениски в гардероба си отпреди 20 години. Те все още не са избелели и когато се изперат, нямат петна. Имам и тениски от миналата година, които вече трябва да изхвърля.

Така е и с техниката, и с много други неща. Когато преди години даден човек беше майстор в дадена област, той искаше да създаде продукт, който да съществува десетилетия напред. Това бе мерило за качество и престиж, докато сега въпросният продукт трябва да се счупи, за да се появи нещо ново и да се вземат пари от хората", допълни още музикантът и актьор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай