Ужасен проблем за Мария Силвестър. Как оцелява

Отново е без работа и на ръба с прехранването

Ужасен проблем за Мария Силвестър. Как оцелява | StandartNews.com

Актрисата Мария Силвестър остана без работа, след като предаването „Бригада нов дом” бе свалено от ефир. Синеоката брюнетка се изявяваше още като водеща на рубриката „10-те най” в рамките на съботното шоу „Мармалад”, но и то отпадна от програмата на Би Ти Ви още в края на март. Явно обаче хич не липсва на зрителите, защото никой не обръща внимание на липсата му вече два месеца. 

Мария уж подготяваше нов проект, посветен на науката и предназначен за „Ютюб”, но и той не е видял бял свят. Предстои да я видим в ново предаване за пътешествия, но само като гост. В момента актрисата и водеща е без постоянна работа и не е ясно как свързва двата края. От време на време има рекламни ангажименти като модел, но едва ли взима кой знае какви хонорари за тях.

По едно време се появиха слухове, че подготвя книга, ала засега такава не се е появила на пазара. Брюнетката имаше намерение да пише за духовното, но явно се отказала от идеята.

Тя признава, че е ходи на психотерапия и е много доволна от резултатите, които е постигнала. Мария твърди, че темата силно я увличa и чeтe прeдимнo тaкaвa литeрaтурa. Пoceщaвa и ceминaри, кoитo ѝ пoмaгaт дa дa oпoзнae вътрeшния cи cвят.

„Нaпълнo нoв чoвeк cъм, oткaктo зaпoчнaх пcихoтeрaпия!”, кaтeгoричнa e водещата.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай