Вторник,

Утре части от столицата остават без вода

От: Администратор -
A
A
A

„Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 28 юни, съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество. Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Цар Асен" Център, район „Триадица" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул."Цар Асен"между ул."Солунска" и ул."Денкоглу", ул."Кърниградска" между ул."Княз Борис" и бул."Витоша". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул."Кърниградска" и ул."Цар Асен".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с ремонт на сградно водопроводно отклонение до бл. 37 жк. „Дружба" 1 се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на бул. „Искърско шосе" от ул. „Кръстю Пастухов" до бул. „Брюксел". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Искърско шосе" ъгъла с ул. „Туше Делииванов".

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран на бул. „Константин Величков" Център се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на бул."Константин Величков"от бул."Тодор Александров" до бул."Сливница". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Константин Величков" ъгъла с ул. „Пиротска".
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Великсин" кв. „Сухата река" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Димитър Великсин". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Великсин" ъгъла с ул. „Момина клисура".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Извор" с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Извор" от ул. „Янко Велинов" до ул. „Стоян Йонков". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Извор" ъгъла с ул. „Янко Велинов". Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички