Четвъртък,

Уран става ретрограден! Какво ни очаква?

От: Агенция Стандарт -
3931
Уран става ретрограден! Какво ни очаква?
A
A
A

На 19 август 2021 г. Уран - планетата на пробуждането, освобождаването и промяната, влиза в ретроградна фаза и така ще остане чак до 18 януари 2022 г.

В първите няколко месеца от ретроградното си пътуване, планетата ще се присъедини към Юпитер, Сатурн, Нептун и Плутон, създавайки силна редица от ретроградна планетарна енергия.

Ретроградната фаза на Уран се случва на всеки 7 месеца, което е част от неговия цикъл. Можем да се замислим относно това какво ни се е случило през последните 7 месеца. Дали е имало някакви изненади, шокиращи събития, които са ни накарали да предприемем промени.

Уран е планетата на внезапни промени и сътресенията. Помислете в кои области сте имали такива емоции.

Хубавото е, че по време на това негово ретроградно движение може да се възползваме от енергията на Уран, за да си поемем дъх, да преценим и да видим къде сме попаднали.

Шокът около всякакви изненадващи или резки промени ще намалява и ще започнем да виждаме нещата в нова перспектива.

Също така ще установим, че към неща, за които сме се чувствали несигурни, сега започваме да се усещаме по-сигурни, решителни, намираме повече свобода. Това, което трябва да знаем за планетата е, че никога не въвежда промени без причина. Всичко ни се случва, за да погледнем на живота си по нов начин. Освобождаваме се от ограниченията, старите вярвания, от застоя. Изчистваме пътя си за новото, което е предназначено да ни намери.

Друго важно, което трябва да знаем е, че Уран ще бъде ретрограден в знака на Телец. Това може да въведе някои напрежения относно посрещането на новото и освобождаването от старото.

Темите, които ще ни вълнуват ще са пари, сигурност, стабилност, храна, земеделие. Уран в Телец често създава доста напрежение, тъй като енергията на Телец може да бъде малко упорита, докато Уран носи промяна, дори и да не ни се иска.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com