Уникален коцкар броди из Би Ти Ви! Взеха го на подбив

Разбил е няколко семейства

Уникален коцкар броди из Би Ти Ви! Взеха го на подбив | StandartNews.com

Запознати издават, че спортният журналист на bTV Петър Бакърджиев се е разделил с майката на третата си рожба – Кристина Иванова.

Родният Казанова е оставил красавицата сама с 3-месечно бебе на ръце. На толкова е била и Бориса, когато родителите й тръгнали по различни пътища. Журналистът и Кристина сложили край на връзката си в края на миналата година. Разбира се той продължава да плаща издръжка на отрочето си и ходи да вижда малката госпожица. Истината обаче е, че за нея се грижи главно Кристина.

Мълвата носи, че именно любовчийският нрав на родния Казанова е причина за раздялата им. Той определено не е от мъжете, които са за една жена, както сам обича да се изразява. Докато жена му гледала бебето им, Благо Джизъса на bTV не спирал да се изявява на любовния тепих.

Когато Кристина научила, че Бакърджиев си пише по телефона с други жени, му поставила ултиматум – тя и детето или свалки с мацки, но след като се разделят. Спортният журналист напуснал половинката си, без дори да се замисли, тъй като предпочел свободата си.

И докато Джизъса е в „Сървайвър“ и единствените му шансове са да оплоди някоя кака от участничките, то Бакърджиев гребе с пълни шепи. Готов е за нова връзка, а защо не и за поредното дете, шегуват се с него в медията.

Само преди няколко дни той чукна 46 години, но не спира да бройка млади мацки. Припомняме, че през 2011 г. имаше връзка с колежката си Виктория Петрова.

Страстната им авантюра бе много кратка. Мачото заряза новинарката, след което свали Гергана Гунчева. Двамата се ожениха набързо и им се родиха двама сина – Самуил и Максим. Бракът им обаче не можа за изкара 10 години. Разделиха се тихомълком преди около 2 години, след като плейбоят се влюби в атрактивната Кристина, пише Уикенд..

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай