Убиха свекървата на Нели Куцкова

Крадци нахлули в дома й навръх Нова година

Убиха свекървата на Нели Куцкова | StandartNews.com

София. Крадци нападнаха и убиха 85-годишната свекърва на известната съдийка Нели Куцкова навръх Нова година. Жената е от Кърджали и била на гости за празниците при роднините си в София.

Апашите проникнали в апартамента на първия етаж в жилищен блок в столичния квартал "Овча купел" малко след 22 ч. на 31 декември. Вътре била само възрастната жена. Предполага се, че бандитите са очаквали, че няма никого и пенсионерката ги изненадала. Тя била ударена няколко пъти, вследствие на което починала. От апартамента са отмъкнати част от вещите.

В празничната нощ свекървата на Куцкова била на гости при свои близки на третия етаж в кооперацията, но се прибрала за малко до апартамента, където живеела. Точно тогава изненадала крадците, които я нападнали и убили. Нападателите се издирват.

Самата Куцкова потвърди за роднинската си връзка с починалата жена. "Не ми се мисли за жилището, но жената си отиде. Всичко бе обърнато. Дойдоха много полицаи и много сериозно и отговорно подходиха към нещата. В сряда сутринта отново имаше оглед на мястото. Към момента нищо не казват, а и не се длъжни", коментира съдийката. Тя допуска, че свекърва й е отворила вратата доверчиво, защото не е имало следи от влизане с взлом.

Куцкова призова всички, които имат баби и дядовци на преклонна възраст, да ги предупреждават в такива моменти, защото по думите й възрастните хора са твърде доверчиви и от това се възползват бандитите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай