Цитиридис стана бедняк. Ето заплатата му

Съкращават времето на шоуто и заплатата му

Цитиридис стана бедняк. Ето заплатата му | StandartNews.com

Чаровният водещ с гръцки корени Николаос Цитиридис напоследък получава все лоши новини от работодателите си в Би Ти Ви. Заформя се тенденция шоуто, което Цитиридис води от телевизионен да се превърне в интернет продукт, както вече се случи с „Господари на ефира”.

От 24 май Николаос ще има само половин чак за изяви в ефир, а присъствието му във виртуалното пространство ще се засили, съобщиха официално от Би Ти Ви.

Но това се отразява много лошо на заплатата му и тя вече е намалена наполовина. До скоро Цитиридис получаваше по 16 000 лева на месец, а занапред ще прибира едва 8000 лв.

Само една седмица дели Николаос Цитиридис от орязване наполовина на времето му в национален ефир. В Би Ти Ви са решили да изместят късните новини с половин час по-рано в делничните вечери – вместо в 23,30 часа, както е открай време, те вече ще започват в 23 часа.

Промяната ще стане за сметка на шоуто на гръка. Началният му час и занапред ще бъде 22,30, както досега, но продължителността вече няма да е един, а само половин час.

Според официалното съобщение на телевизията, това е най-подходящият формат за вечерно шоу, което се гледа от млади хора, писа Уикенд.

Открай време обаче се говори, че Цитиридис просто не може да постигне добър рейтинг и, каквото и да измислят в екипа му, то не може да го отлепи от дъното.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай