Цацаров и Ани Салич с нов дом за 620 000 лв.

Нови подробности за най-обсъжданата двойка у нас

Цацаров и Ани Салич с нов дом за 620 000 лв. | StandartNews.com

Тв звездата Ани Салич и бившият главен прокурор Сотир Цацаров се радват на нов дом в столицата - луксозен и просторен апартамент с площ 159 квадрата. Той е бил закупен от Цацаров през 2022 г. срещу 620 088 лева. Към жилището има и паркомясто, но в кой квартал на столицата се намира, не е уточнено, пише „Ретро”.

Скъпият имот е вписан от бившия главен прокурор като нова придобивка в актуалната му имуществена декларация, подадена към КПКОНПИ. От документа става ясно още, че апартаментът се води изцяло на негово име. В декларацията липсва името на Ани Салич, което означава, че двойката все още не е сключила брак. Ако това се бе случило, новинарката щеше да бъде длъжна също да декларира имуществото и спестяванията си в качеството си на брачна половинка на Цацаров.

Най-коментираната светска двойка у нас не афишира връзката си публично вече повече от година и предпочита отношенията им да бъдат дискретни. От началото на любовната им история стана ясно, че двамата живеят ту в другия апартамент на бившия главен прокурор в столицата, който обаче е два пъти по-малък от новозакупеното жилище, или в къщата на Ани в близкото до Перник село Рударци.

Някои зрители още преди половин година заподозряха, че Ани Салич и Сотир Цацаров са сгодени, след като тя се появи в ефир с пръстен, който може да се асоциира с годежен. До сватба между новинарката и бившия главен прокурор обаче все още не се е стигнало, макар през миналото лято той официално да се разведе с първата си съпруга Меглена. С нея бяха женени 31 години и имат голяма дъщеря Диана, също правист по образование и професия.

Хора от обкръжението на Ани издават, че тя и Цацаров се познавали от години, но отношенията им били професионални и се били срещали няколко пъти, но по работа. През пролетта на 2022 г. обаче в светските среди гръмна новината, че най-известната тв водеща у нас има роман с бившия главен прокурор. По-късно тя потвърди, че е обвързана във фейсбук, а през миналото лято двамата бяха заснети на летището в София да отиват заедно и на почивка на гръцкия остров Корфу. Тогава на лятната ваканция ги придружаваше и дъщерята на Ани от първия ѝ брак с тв продуцента Бранко Салич – Хана, което даде ясен знак, че тя е запознала децата си с новия мъж до себе си още в началото на връзката им.

От Бранко журналистката има и голям син Лазар, който е компютърен спец и завърши висшето си образование в Холандия. Тв водещата се разведе със сърбина преди повече от 5 години и отношенията им веднага след разлъката не бяха съвсем цветущи. Към днешна дата имали нормална комуникация, а прошка един на друг си дали след кончината на бившата свекърва на Ани преди 3 години. След развода с новинарка №1 Бранко Салич закъса финансово и бизнесите му зациклиха. Заговори се дори, че е стигнал до просешка тояга и нямал пари даже да си плаща здравните осигуровки. В момента не се знае дали е безработен, или е успял да си стъпи на краката, както и дали е открил нова любов след краха на брака им с журналистката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай