Трогателно. Какво се случи на Къци Вапцаров

Удивителен разказ на шоумена

Трогателно. Какво се случи на Къци Вапцаров | StandartNews.com

Напоследък Къци Вапцаров е станал истинска сензация в социалните мрежи със своите разкази от ежедневието си. "Истински инфлуенсър на живота", определят го в мрежата. Един от последните му статуси определено прикова вниманието на неговите последователи и ги накара да се замислят в какъв свят живеем. 

Култовият водещ на незабравимото "Риск спечели, риск губи" разказа за случайна среща с бездомна жена и краткият разговор, който е провел с нея. Много заключения могат да се извадят от думите му. 

"Подминах една бездомна жена.. Сещате се от тези, с мръсните дрехи, с по няколко пълни найлонови торби... върнах се и предложих да й взема нещо за ядене. Тя пожела една салата.

Предложих да й добавя някакви кебапчета, или шишче, защото имаше в скарата до нас, тя каза "Не, не не ям месо". Аз й казах "То и аз сега не ям, защото се пости". А тя каза; "Да, да, и аз постя" и ме погледна.. имаше толкова мило и нежно лице, деликатна душа .. жалко, че такива хора са изоставени от живота", написа Къци в своя профил във Фейсбук, цитиран от show.blitz.bg.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай