Три зодии се отдават на мързел, друга – да не пазарува

Ето какво вещаят звездите за днес

Три зодии се отдават на мързел, друга – да не пазарува | StandartNews.com

Днес е спокоен ден за повечето зодии. Три от тях ще се отдадат на мързел в почивния ден. Една ще стегне куфарите за път, а друга трябва да пази парите си. За нея денят не е подходящ за големи харчове, затова е по-добре да не ходи на пазар.

Какво вещаят звездите – вижте дневния си хороскоп, представен от „Марица”

ОВЕН - Не бъдете твърде лекомислени в началото на деня. По това време си струва да вземете всичко присърце. Не очаквайте нещата да се случват от само себе си. Със сигурност ще успеете, ако проявите постоянство и упоритост. Денят е подходящ за неформални срещи. Ще има възможност да разговаряте с хората, които сте пропуснали.

ТЕЛЕЦ - Денят е подходящ за срещи със стари приятели или нови познати. Ще бъде лесно да намерите общ език, ще имате и интересни теми за разговор. Възможно е да искате да обсъдите някои въпроси, свързани с работата и бизнеса. Трябва да внимавате с парите.

БЛИЗНАЦИ - Настройте се за спокоен ден. Това е особено важно за тези от вас, които са планирали семейни събития и срещи с роднини. Може да възникнат дребни недоразумения и ще бъде важно да сте компромисни и да предотвратите кавги.

РАК - Ако сте планирали нещо важно за този ден е по-добре е да се настроите за сериозна работа сутринта и да не отлагате нещата за дълго време. Не бива да приемате лекомислено дори решаването на малки задачи.

ЛЪВ - Не отлагайте реализацията на новите си идеи. Днес звездите са на ваша страна и няма да е трудно да осъществите плана си. Със сигурност ще има желаещи да помогнат. Не прекалявайте с работата – отделете време и за почивка.

ДЕВА - Денят едва ли ще бъде особено ползотворен по отношение на работата, но е подходящ за релакс. Правете това, което ви доставя удоволствие. именно тези неща ви помагат си починете и да се подготвите за следващите дни.

ВЕЗНИ - Не бързайте. Началото на деня няма да е подходящо за отговорни срещи или решаване на важни въпроси. Днес може лесно да завършите започнатите по-рано задачи и да се справите с натрупаните дребни ангажименти

СКОРПИОН - Първата половина на деня няма да подходяща, за коренна промяна и за вземане на важни решения. Вниманието е особено важно при справянето с финансови въпроси. Най-добре е да не бързате с пазаруването.

СТРЕЛЕЦ - Опитайте се да запазите самообладание и да не се поддавате на провокации в началото на деня. Това не е най-добрият момент по отношение на комуникацията. Не винаги ще разбирате правилно околните и това да предизвика конфликти.

КОЗИРОГ - Бъдете търпеливи. Събитията може да се развиват по-бавно, отколкото бихте искали и е малко вероятно да успеете бързо да постигнете това, което искате. Но ако отделите време да помислите, ще разберете как е най-добре да действате, за да постигнете целта си.

ВОДОЛЕЙ - Сериозният подход към задачите ще ви позволи да избегнете дребните грешки. Важно е правилно да прецените силните си страни и не забравяйте, че възможностите ви не са неограничени. Следобед ще имате време да се отпуснете и да отвлечете вниманието от тревогите.

РИБИ - Спокоен ден, който няма да ви донесе никакви емоции. Ще имате възможност да завършите започнати преди неща, а познати ще се радват да помогнат това да стане по-бързо и приятно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай