Трендът при косата. 5 цвята на мода през 2021 г.

Топ стилисти дават препоръките си

Трендът при косата. 5 цвята на мода през 2021 г. | StandartNews.com

Кои ще са модните цветове за косата през 2021 г.? Американското списание Health интервюира топ стилисти и обяви: трендът са изненадващите и екзотични цветове на косата, съобщи РИА Новости.

На първо място са опушените нюанси. Те ще са хитът през новата година, категоричен е стилистът Оливър Адамс. "Модата за необичайни, екзотични цветове на косата ще продължи, но през 2021 г. модата ще се промени към по-сивкави, опушени нюанси, като въгленово сиво и синьо", казва стилистът.

Неговият колега Фредерик Феккай препоръчва носенето на прически с метален златист цвят през 2021 година. Това важи особено за къдравата коса, казва той.

Третата модна тенденция, според Адамс, ще бъде косата с нюанс на червено вино, по-специално тъмна череша и мерло с преход към бордо.

Според Феккай момичетата с къса коса трябва да играят с платинено русото. Този класически нюанс никога не излиза от мода и може да бъде украсен с аксесоари като фиби и ленти за глава.

За дамите с по-дълга коса Адамс препоръча боядисване на балеаж, така че платинено русата да не изисква специални грижи.

На най-смелите момичета Феккай предлага лавандулова сянка.

Според него това позволява да изгладите чертите на лицето си и да привличате вниманието, особено ако сте с къса прическа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай