Траволта разписва вместо Де Ниро

Звездата кацна с пет куфара и бутилки вода

Траволта разписва вместо Де Ниро | StandartNews.com

София. Въпреки че Джон Траволта е у нас само от няколко часа, той вече успя да раздаде автографи на най-големите си фенове. И то като Робърт Де Ниро.

Докато подписваше картичките на феновете си, звездата се обърка и сложи автографа си и под няколко снимки с лика на Робърт Де Ниро, съобщи бТВ.

Джон Траволта кацна у нас в 12.30 ч. на борда на собствения си самолет като втори пилот. Аз карах самолета през по-голямата част от полета, похвали се звездата на летището. Това не е първият му полет. Траволта има разрешително за пилотиране и често лети със семейството си. От самолета бяха свалени пет куфара и много бутилки с вода. Те са нужни на актьора за тридневния му престой у нас.

Траволта пристигна за довършителните снимки на филма "Сезон за убийства". Утре за същата лента идва и Робърт де Ниро. Героите им във филма са двама ветерани от войната в Босна. Де Ниро е американец, а Траволта играе сърбин. Това е първият случай, в който двамата големи актьори се снимат в един филм.Според непотвърдена информация ролята на Де Ниро първо е била предложена на Никълъд Кейдж, но той отказал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай