Трагедия сполетя Даяна от "Фермата". Кого загуби?

11-годишният кокер шпаньол на риалити звездата е починал

Трагедия сполетя Даяна от "Фермата". Кого загуби? | StandartNews.com

Даяна Ханджиева публикува в Инстаграм емоционален пост на тема „Кой ви е любимият момент с вашето куче?“, завършващ с думите „Радвайте се на любимците си по-осъзнато и ги оценявайте, защото идва един момент, който е всичко друго, но не и любим. За Дара – обичам те, мъниче!“. Оказа се, че 11-годишният кокер шпаньол на риалити звездата е починал на 15 януари.

View this post on Instagram

A post shared by Даяна Ханджиева (@dayana.handjieva)

„Бяхме подготвени, защото Дара имаше рак на белите дробове и постепенно гаснеше. Погребахме я в двора на вилата ни край София, за да бъде винаги до нас. Гледахме Дара в продължение на 8 години. Взехме я от семейство, което вече имаше едно куче и нямаше възможност да се грижи за второ. Дара беше най-аристократичната малка Лейди, най-спокойната и в същото време твърдоглава госпожица. Беше съвършеното куче и ужасно много ми липсва да ѝ чувам малките лапички по паркета… просто да знам, че е тук“ – сподели Даяна пред LadyZone.bg.

„Това е добър момент да си припомним, че не трябва да неглижираме сигналите, които домашните любимци ни дават, и веднага да отидем на ветеринарен лекар, защото след това болката е голяма“ – обобщи Даяна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай