Понеделник,

Трагедии в семейството на последния шеф на УБО

От: Агенция Стандарт -
8559
Трагедии в семейството на последния шеф на УБО
A
A
A

Драматична е съдбата на една от внучките на последния шеф на УБО – ген. Георги Милушев, който понастоящем е собственик на голяма верига магазини за черна и бяла техника в цялата страна. Кръстената на него Гергана е преминала през серия житейски обрати, за които реши да разкаже, след като набра популярност с участието си в риалити шоуто „Фермата”, пише Ретро.

Три жестоки битки бележат живота на наследничката на соцгенерала, оглавявал службата за охрана на Тодор Живков до последно. Две седмици след сватбата ѝ през 2014 г. тя разбрала, че е бременна, но не могла да се зарадва, че носи живот в себе си, защото покрай прегледите за бременността медиците открили, че е болна от рак на шийката на матката. Лечението се оказало успешно, но тя загубила бебето. Навръх Бъдни вечер следващата година при второто зачеване Гергана преживява горчилката на принудителния аборт отново.„След сватбата отидох на рутинен гинекологичен преглед, за да съм спокойна, че съм здрава за бъдеща бременност. Изследванията обаче сочеха, че имам рак. Не бързах да се паникьосвам и потърсих второ мнение. Отивайки при доктора, за да ми разчете изследванията от биопсията, споделих, че съм бременна. Той побърза да ме успокои и да ми каже, че след 3-тия месец от бременността ще преминем към отстраняване на видоизменените клетки“, разкри внучката на Милушев.Гергана обаче така и не стигнала до 3-тия месец, тъй като след нов рутинен преглед се установило, че сърцето на плода е спряло. Не могла да изживее мъката си, защото ѝ предстоели по-страшни неща – да се подложи на лечение за тежката диагноза. Битката продължила година. Когато изследванията били добри, със съпруга ѝ започнали опити отново да имат дете. Въпреки трудностите, Гергана забременяла повторно бързо. Навръх Бъдни вечер през 2016 г. обаче по време на преглед лекарите отново установили, че плодът нямал сърдечен ритъм и се наложило да бъде отстранен оперативно.Семейството преживяло кошмара отново, но Гергана и мъжът ѝ не се отказали да сбъднат мечтата си. Така, година по-късно, се родил техният син, правнук на ген. Милушев.

Бившият шеф на УБО, който този юни ще навърши 85, вече е дядо на общо седем правнучета. Синът и дъщеря му, както и всички внуци помагат в развитието на семейния бизнес, макар повечето от тях да са учили зад граница. Милушев се хвали, че цялото му семейство се състои от 19 души и когато се събират по поводи и празници, трябвало да си наемат конферентна зала.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com