Топ 3 на най-лошите армагани

Най-омразните коледни подаръци

Топ 3 на най-лошите армагани | StandartNews.com

1. Пантофи и чорапи

Номер № 1 в класацията на най-омразните коледни подаръци от години остават пантофите и чорапите. Това показват всички световни проучвания. След тях са кремовете срещу целулит, гиричките или дисковете за тренировки, тормобельото и кухненските престилки.

2. Пуловер с Дядо Коледа

Плюшен Дядо Коледа? Пластмасов Дядо Коледа? Дядо Коледа на шоколад, на пуловер, рогца на еленче и шапка на джудженце? Всичко това значи само едно: или нямате въображение, или човекът, на когото избирате подарък, не ви е особено важен. Забравете за тематичните сувенири!

3. Сборници “Как да...”

Как да успеем в живота, как да постигнем щастие, как да печелим пари, как да подобрим паметта си, така че дори когато сме болни от Алцхаймер след 50 години да открием кварталния магазин?! Целият този буламач е противен и излишен във всеки ден от годината, а на Коледа пък е направо забранен. Всеки човек обича да се отпусне, да си почине, да бъде до най-близките - просто да изпита щастието на покоя. Подобни сборници само ще напомнят за поредната серия от усилия, които така или иначе ще трябва да бъдат полагани и в следващата година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай