Тодор Колев бил луд бираджия

Тодор Колев бил луд бираджия | StandartNews.com

Неизлъчвано досега двуминутно интервю с Тодор Колев се появи тези дни. Дарик радио пусна краткия запис, в който големият актьор говори за американците и страстта си по бирата. Златил и Вени, начинаещи радиоводещи към първото частно бургаско радио, разговарят с Адама.

 

Ето какво казва той: "Американците са много интересни и приятни. Това, дето говорят, че били тъпи и посредствени, не е вярно. Като във всяка нация са - има всякакви. При нас преобладава простотията. При тях е редът и страхотното уважение към собствеността на другия, не само към своята. И е може би единството, което проявяват в критични моменти", казва Тодор Колев.

 

Той признава още, че е голям почитател на бирата, но американската не му е харесала: "Обичам пиво. Когато отидох в Америка, ми направи впечатление, че техните бири са много по-газирани и ми бяха неприятни поради тази причина". И разказва, че бил първият в БГ посолството, който поръчал бира, различна от американска и канадска. "Пилзенски Праздрой" е любимата ми. И всички се учудиха каква е. Казвам: "Вие тази като не знаете, как я пиете другата. Аз съм голям бираджия. Скоро бях в моя роден град Шумен и си купих каса бира, която е станала много хубава."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай