Тасева с изповед за Виктор след "Ергенът"

Тя признава, че той е голям джентълмен и умее да предразполага жените

Тасева с изповед за Виктор след "Ергенът" | StandartNews.com

Мълчаливата Виктория от "Ергенът" призна, че не е успяла да хареса Виктор. 

„Не мога да кажа, че съм се влюбила в него. Беше трудно да имам чувства към него, защото той обръща внимание на всяка и това не ми допадна“ - сподели тя при гостуването си в "Преди обед".

Въпреки това признава, че той е голям джентълмен и умее да предразполага жените. 

За нейно щастие обаче от 4 месеца е с мъж в реалния живот, в когото е лудо влюбена. Той, също като нея, е от Перник. Признава, че е против участието й в "Ергенът", но му се налага да приеме този факт. 

На първата им среща Вики била по-мълчаливата. Също като на срещата й с Виктор.

Имало само една мисъл, която я тормозела тогава. Признава каква е в "Шоуто на Николаос Цитиридис": "Притеснявах се дали съм потна!"

След „Ергенът“ забелязва промяна в отношението на хора в Перник към нея. Когато я срещат на улицата, започват да я разпитват. Други пък само я гледат и се смеят, след като я подминат.

Най-много си допаднали с Венета, но Алекс и Блага също са й близки.

В живота си Вики е минала през трудни моменти, като един от тях е бил сексуално насилие. Случва й се в тийнейджърските години. Сама преодолява случилото се, защото я е било страх да сподели с родителите си.

„Не съм търсила помощ, може би от приятели, но те не ме разбираха. Научих, че е опасно да се срещаш с някого, без да знаеш за него нищо. Момичетата трябва да са внимателни с кого излизат!“ - е нейният съвет за подобни ситуации.

Другите й притеснения към момента са за роднините й в Украйна. Майката на Вики е украинка, а там живеят нейните баба и дядо и други роднини. 

„Беше много страшно! Чухме се с тях и ни разказаха. Поддържаме всеки ден връзка. Баба и дядо си седят вкъщи и гледат да се пазят. Ходят в мазетата, когато има сирени“

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай