Танцьори превзеха метрото

Агитират столичани да се включат в най-големия flash mob на закрито

Танцьори превзеха метрото | StandartNews.com

София. Таньори, облечени в стила на Карп Лагерфелд, провокираха пътниците в софийското метро да се включат в най-големия flash mob на закрито. Той ще се проведе на 1 декември в търговски център THE MALL на бул. "Цариградско шосе".

Професионални танцьори, талантливи деца, тийнейджъри със свободен дух и любители на музиката заедно със стотиците посетители ще изиграят най-големия спонтанен танц на закрито по коридорите на мола.

Събитието ще продължи с грандиозно модно шоу THE MALL Loves Fashion, което ще събере родния хайлайф. През двата почивни дни известни модели ще преминат по 15-метровия cat walk, за да представят предложенията за празничните дни на марките от THE MALL.

Купонът започва в 12.30 в събота с репетиция за най-големия танц в мол. Професионалистите заедно с всички желаещи посетители ще репетират стъпките под музиката на песента Dance on the floor на Дженифър Лопес. Той се се изиграе от 13 зо 13.30 часа на партера на комплекса.

От 17 до 19 часа ще има модно шоу с ежедневни и спортно-елегантни колекции на различни марки. За доброто настроение на гостите ще се погрижат Богомил, Дивна, Рафи, Александра и Бобо.

По същото време в неделя ще има дефиле с вечерни и празнични тоалети в компанията на приятната музика на Белослава, Tri-O-Five, Мастило и Орлин Павлов.

Водещ на двата модни спектакъла ще бъде Миленита, за музиката ще се грижи DJ Мартен.

Целта на инициативите е да заредят хората с празнично настроение и да се създаде неповторима атмосфера.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай