Тамплиери от цял свят се събират в София

Тамплиери от цял свят се събират в София | StandartNews.com

Тамплери от цял свят се събират в София за най-висшия форум на OSMTH - Международната организация на рицарите тамплиери от Йерусалим. България е домакин на есенния Велик магистрален съвет, който заседава два пъти годишно, съобщи за "Стандарт" Великия приор на Велик приорат България генерал-майор (о.р.) Румен Ралчев.

Днес в София кацат Великия майстор на Ордена бригаден генерал Патрик Рей и Великия командер полк. Марсел де Пичиото.
Първите офицери от резерва на САЩ и Русия си дават среща в София преди Магистралния съвет. По инициатива и покана на Румен Ралчев в България пристигат генерал - лейтенант Джефри Филипс, ръководител на Асоциацията на офицерите от резерва на САЩ и армейски генерал Михаил Моисеев, председател на Съюза на ветераните на Русия. Моисеев е депутат в руската Дума.
Ралчев и гостите ще поднесат утре цветя пред паметника на Назнайния войн. А малко по-късно - от 16 ч., ще седнат на една маса във Военния клуб с резервисти от България. Форумът ще дискутира най-наболелите проблеми, свързани със сигурността и мигранската криза. А също така и възможностите резервистките организации в отделните държави да помогнат за спряването с бежанската криза.
Подобна среща на високо ниво се организира за първи път в България. Офицери с толкова богат опит могат да дадат ценни съвети на държавата, коментира за "Стандарт" Румен Ралчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай