Събота,

Сюрприз! 100 кила ще реди рими в родилния дом

От: Иван Ангелов -
2335
Сюрприз! 100 кила ще реди рими в родилния дом
A
A
A

Рапърът 100 кила май ще става татко, но на този етап все още не потвърждава официално, пише Флагман.

Варненецът сам се издаде, като сподели видео как посещава баба, от която преди време си е купил шалове и сладко. Сега певецът отново се завръща при жената, за да купи каквото има на сергията й с единствената цел да й помогне. Оказва се, че възрастната дама е майстор на плетивата и рапърът се сдобива с няколко вълнени елечета. Едно от тях е за бебе..."Това е за детето, дето ще се роди!", казва бабата, подавайки на Килата детско елече и няколко терлички.

"Дано да бъде", отговаря ексцентричният рапър на търговката. "11 деца мисля да имам!", пошегува се екцентричният изпълнител.

Дали и кога ще се появи наследник на Явор и половинката му Олга, засега остава тайна. Варненецът упорито крие личния си живот и рядко си позволява да разкрива какво се случва в него. Признава, че добричлийката Олга Пейчева е жената на живота му, но на този етап двамата няма да се женят. Рапърът внимава за всяка своя крачка, свързана с разширяването на семейството му. Неведнъж е разказвал, че детството му е било изключително трудно. След развод майка му заминава за Гърция и Килата остава с брат си в България. Не знаел как да плаща сметките за ток, защото бил толкова малък, че касиерките не го виждали зад гишето. Не можел да прецени, че може да купи 6 наденици и 6 домата за деня, а ходел всеки път за по 1 наденичка и 1 домат.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com