Стриптизьорки се кълчат в памет на Лари Флинт

Поклонението пред порно магната ще бъде в клуб в Ел Ей

Стриптизьорки се кълчат в памет на Лари Флинт | StandartNews.com

Стриптизьорки ще изпратят Лари Флинт на последния му път. Церемонията по поклонението пред основателя на "Hustler", който си отиде на 78, ще се състои в Ел Ей. Събитието, под мотото "Празник на живота", ще се проведе през идния уикенд в клуба му "Hustler Club". На него ще прозвучат негови паметни изказвания и ще се включат танцьори от група "Sexxy After Dark". Кулминация на церемонията ще бъде пускането на балони от покрива на заведението. На бара ще се предлагат коктейли, приготвени с фирмената водка на Флинт "Flynt Goldfinger".

"Доставчикът на порнография" Флинт си отиде на 10 февруари. Той е страдал от влошено здраве и е починал от сърдечна недостатъчност в дома си в района на "Холивуд хилс", съобщи племенникът му Джими Флинт младши. Компанията на Лари Флинт публикува не само списание "Hustler", което той основава през 1974-а, но и други нишови издания. Порно магнатът е притежавал компания за видеопродукция, различни уебсайтове, казино в Лос Анджелис, 10 бутика "Хъслър", стриптийз клубове. 

Животът на порно магната е претворен във филма "Народът срещу Лари Флинт" (1996), който носи номинации за "Оскар" на режисьора Милош Форман и на изпълнителя на главната роля Уди Харелсън.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай