Стояна изпраща знаци на Муки от отвъдното

Дъщерята на великата актриса е убедена че хората, които ни обичат, ни гледат от небето и след смъртта

Стояна изпраща знаци на Муки от отвъдното | StandartNews.com

На 2 февруари чествахме 99 години от рождението на великата ни актриса Стоянка Мутафова. Дъщеря й Муки призна, че последните дни непрекъснато я търсят от различни медии по повод празника на майка й, но това само засилило още повече тъгата в нея.

"Сякаш се върнах на първа позиция. Спомените ме връхлетяха, като на филмова лента ми минава непрекъснато животът със Стоянка, всичките ни моменти заедно, къщата ни", не крие голямата си мъка Грубешлиева.

Писателката е категорична, че получава различни знаци от майка си и вярва, че хората, които ни обичат, ни гледат от небето и след смъртта.

"Истината е, че изчетох много книги за прераждането и отвъдното, след като мама почина и знам, че няма случайни знаци. Още първите дни след смъртта й паднах и се бях контузила. Лежах си в стаята и чувам от хола нейния глас: "Муки, Муки", сякаш беше притеснена за мен. Тя винаги много се е тревожила, когато имам някакъв здравословен проблем", разказва Муки за знаците от майка си пред столичен ежедневник.

"Сега ще ви разкажа още нещо, което за някои може да е невероятно, но за мен е факт. Месеци, след като тя почина, аз спях, стискайки в ръка нейната хавлия. Както си спя и усещам, че някой сякаш ми е хванал ръката все едно е тя, защото преди да умре, тя често ми държеше ръчичката, явно усещаше, че ще си отиде. После усетих как някой ми дърпа възглавницата, събудих се и виждам едно птиче, изчурулика три пъти и отлетя. Разказах после на Евгени и двамата сме сигурни, че това бе знак от мама", допълва Муки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай