Статиите ни за Крисия и Кубрат с рекорден брой прочитания

Статиите ни за Крисия и Кубрат с рекорден брой прочитания | StandartNews.com

София. Статиите на Стандарт Нюз за представянето на Крисия Тодорова и Кубрат Пулев събраха рекорден брой прочитания в интернет пространството за периода от вчера вечерта до днес следобяд. Хиляди души са посетили сайта ни www.standartnews.com, за да се информират за двамата българи.

Към 14, 30 часа днес публикацията "Пулев: Не съм доволен, но срещу себе си имам меко казано мафия" събра рекордните 115 649 посещения. Това е най-четената статия на сайта ни през последната една година. Близо 19 300 прочитания събра новината за загубата на Кобрата снощи, а статията с видеото от мача е прочетена близо 8 000 пъти. Много от нашите потребители са се интересували от здравословното състояние на нашия боксьор снощи и са се информирали от "Пратили Кобрата в болница със съмнения за счупен нос" (15 100 прочитания).

Само във Фейсбук статията за загубата на Кличко, озаглавена "Владимир Кличко нокаутира Кубрат Пулев в петия рунд" има над 2 500 харесвания в подкрепа на боксьора ни и е видяна от над 92 400 души.

Късно снощи едно талантливо трио показа на света, че България съществува на картата и че в нея растат изключително музикални деца. Крисия и пианистите Хасан и Ибрахим представиха достойно страната ни на детската Евровизия. Те разплакаха цяла България и нашите сънародници по света със своето изпълнение на "Планетата на децата". Към 14, 30 часа днес статията ни с видеото за тяхното представяне на финала на песенния конкурс е събрала над 55 500 прочитания и множество положителни коментари.

Публикацията с подробна информация за начините на гласуване за децата е била прочетена над 54 890 пъти от вчера до днес следобед. Надяваме се, че с нея сме помогнали на много българи по света да гласуват за уникалната песен на България.

Екипът ни отразяваше финала на конкурса и в социалните мрежи. Страницата ни във Фейсбук бе буквално препълнена от поздравления за Крисия, Хасан и Ибрахим. Там статията на Стандарт Нюз за достойното второ място на триото е видяна от 243 584 души и има над 11 800 харесвания. Коментарите само под новината за успеха на децата има над 700 коментара, приблизително 90% от които са положителни. На сайта ни статията "Крисия донесе второ място за България на детската Евровизия" се е чела над 44 990 пъти (информацията е към 14, 30 часа). 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай