Стандарт подарява „Всичко за виното"

Очаквайте на 7 ноември само със „Стандарт" нашия специален подарък за вас - списание „Всичко за виното"!

Стандарт подарява „Всичко за виното" | StandartNews.com

София. Ако е вярна поговорката "Пълни бъчви, весело село", то България тази година ще е сред най-щастливите места в света, защото реколтата от грозде обещава пълни изби с искрящо вино. В сезона на божествения еликсир „Стандарт" подарява на читателите си специалното списание „Всичко за виното".

Само до края на октомври са събрани близо 217 млн. кг бяло и червено грозде, а до края на гроздобера се очaква в бъчвите на винопроизводителите да влязат около 230 до 250 млн. кг грозде. Качеството му обещава перфектно вино, което ще радва почитателите на божествената напитка у нас и в чужбина. Климатът тази година беше благодатен с мека зима, дъждовна пролет и слънчево лято, което превърна 2013 в годината на виното. Този сезон отново ще се радваме на повече червено вино, защото съотношението на прибраното грозде е 55 към 45 в полза на тъмните сортове.

Очаквайте на 7 ноември само със „Стандарт" нашия специален подарък за вас - списание „Всичко за виното"! Ще разкажем за винените резерви на двореца „Евксиноград", Светата троица на „Вила Любимец", смокиновия еликсир от Двореца в Балчик и успехите на Домейн Пещера в слънчева Калифорния.

И още – етикет за поднасяне и сервиране, подходящи ястия за бяло и червено вино, как виното може да подмладява и още много любопитни и полезни факти за божествената напитка.

Не го пропускайте! Да посрещнем заедно еликсирите от новата реколта със специалното издание на „Стандарт"!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай