Стана ясно кой ще води "Фермата", Иван и Андрей си намериха майстора

"Фермата" се завръща на екран с новия сезон по бТВ под мотото „Нишката на живота“

Стана ясно кой ще води "Фермата", Иван и Андрей си намериха майстора | StandartNews.com

Любимото на много българи риалити "Фермата" се завръща на екран с новия сезон по бТВ под мотото „Нишката на живота“. Деветото издание на предаването ще стартира на 4 септември от 20 ч. Продуцентите обещават, че тази година зрителите ще видят вечните български традиции в динамиката на модерния свят.

Новият сезон на предаването идва с нови правила, нови игри и съвсем нова визия. Освен това Иван и Андрей няма да водят сами риалитито, а до тях ще застане жена – Мария Силвестър според мълвата.

Някои от феновете обаче предполагат, че това може да е Емануела Толева или пък Ирина Тенчева - половинките на култовите водещи, пише "Уикенд".

За никого не е тайна обаче, че Мария Силвестър е работила с двамата още преди 12-13 години, когато водеха вечерното предаване „Шоуто на Иван и Андрей“ по Нова телевизия, където тя бе репортер. След това бе водеща и на благотворителния концерт „Помогни от вкъщи“, даренията от който подпомогнаха най-уязвимите и засегнатите от извънредното положение в страната деца и възрастни хора.

Снимките на шоуто вече са стартирали в близост до Перник, където в следващите седмици в стопанството и на арената за битки ще прелива от емоции.

Макар обновените правила, визия и битки, водещите отбелязват, че „Фермата“ ще запази духа, превърнал я в най-българското риалити. То ще се излъчва от 20 ч. всеки понеделник, а в дните от вторник до четвъртък – от 21 ч.

Феновете на шоуто се молят с две ръце семейство Джаферович да не са участници. Те не искат и да чуят за двойката, която пресоли манджата с безкрайните си изяви на малкия екран.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай