Спортният елит чете "Стандарт" от първия му ден

Спортният елит чете "Стандарт" от първия му ден | StandartNews.com

Вече 23 години "Стандарт" е любимият вестник и на спортистите. Благодарение на интернет изданието ни те вече се осведомяват и за новините у нас, когато са на безкрайните лагери и състезания в чужбина.

Налагате стандарт на качество

Стефка Костадинова,
председател на БОК

Приемете най-сърдечни поздравления по случай годишнината на вестник „Стандарт". От името на Българския олимпийски комитет пожелавам на ръководството и на екипа - много здраве и творчески успехи. През годините, за няма и четвърт век, вестник „Стандарт" се утвърди като един от водещите ежедневници в България, като медия, налагаща стандарт на качествено и коректно отразяване на събитията, включително в областта на спорта и олимпизма. Новинарската информационна агенция „Стандарт Нюз" и печатната й версия също набират все по-голяма популярност и авторитет след онлайн изданията. По много програми и инициативи отчитаме коректно партньорство, надявам се да развиваме подобно взаимноизгодно сътрудничество и в бъдеще. Още веднъж, честита годишнина! Бъдете все така постоянни и амбицирани в търсенето на истината и отстояването на демократичните ценности на българската нация.

Дълголетие и успехи

Борислав Михайлов,
Президент на БФС

Живеем във времена, когато ценностите около нас оредяват все повече. В света на българските медии вестник "Стандарт" е постоянна величина вече толкова години и за щастие благодарение на неговите традиции и висок професионален стандарт читателят може да се ориентира в ребусите на обществения живот и да бъде истински информиран, което е един от основните белези на демокрацията.
Честитя от сърце празника на вестник "Стандарт" и му пожелавам дълголетие и все така успешен професионален живот.

Нека първо сме хора

Венци Стефанов, президент на „Славия" и член на Изпълкома

На вашия екип желая от сърце – здраве. Дано оцелеете, а не като други медии, които прогресивно западат и изчезват. Толкова години излизате и винаги съм виждал у вас старание за обективност. Освен здраве, желая на екипа във вестника да бъдат на първо място хора. Нека спрем да гледаме само жълтото. Трябва да даваме път на радостното и доброто.

Вие сте доказателство за качество

Ангел Петричев, изпълнителен директор на „Лудогорец"

Купувам вестника, разбира се. Желая здраве и вдъхновение на екипа ви. Кадрите са най-важни в този бранш. От много години ви следя. "Стандарт" е едно от тези обективни издания, които доказват, че в България има сериозна журналистика. За мен, когато един вестник излиза толкова години на пазара, това е сериозно доказателство за качество. Смятам, че в. „Стандарт" го чака светло бъдеще. Със сигурност тази, които търсят достоверността на информацията могат да разлистят вестника. Поздравявам и целия ръководен екип. На мен ми е ясно колко усилия са нужни, за да се направи подобен вестник. Всеки ден е едно ново начало. Сигурен съм, че още дълги години „Стандарт" ще е номер 1.

Да отразявате дълги години живота на страната

Георги Иванов, спортен директор на „Левски"

Пожелавам на вестник „Стандарт" да продължи да държи реномето си на един от най-сериозните вестници в България, което си е извоювал през тези 23 години до сега . Да бъде все така коректен и обективен. Надявам се също, че дълги години ще продължи да отразява реално живота на хората в страната.

Чета ви от първите броеве

Димитър Пенев, почетен президент на ЦСКА и треньор номер 1 по футбол за ХХ век

Следя вестник "Стандарт" от първите броеве. Доста години станаха, надживяхте много други медии. Пожелавам ви още дълги години да сте все така интересни. И да отделяте повече място за спорт. Ето, тази година и "В" група ще е интересна - и на терена, и на трибуните

Останете различни и №1

Христо Бонев, почетен президент на „Локо" (Пд)

От цялото си сърце желая на „Стандарт" успехи във всичко, което са си намислили, както ръководството, така и журналистите във вестника. От опит знам, че да се задържиш на върха е най-трудно. Вече 23 години „Стандарт" успява да го стори. През това време може да се каже, че медията се превърна в стожер на безпристрастността и точния анализ. Всеки ден купувам вестника и ще продължа да го правя и за напред, защото искат винаги да съм добре осводомен и да бъда в част със събитията, както в спорта, така и в полическия и обществен живот в България. Искрено желая на „Стандарт" да продължава в този дух и да бъде различен от останалите медии. Нещо, с което до сега се справя чудесно.

 

Все така на световно ниво

Добромир Карамаринов,

първи вицепрезидент на Европейската федерация по лека атлетика

Честит 23-и рожден ден на целия екип на "Стандарт". Редовно ви чета и то не само, когато съм в България. От вас се информирам за най-важните новини. Радвам се, че спортът е сред приоритетите за "Стандарт" и винаги имате пратеници на най-големите форуми в света на спорта. Това е гаранция, че научавате първи големите новини, а от там и читателите ви. Бъдете все така на световно ниво!

Агенцията също показва високо ниво

Любо Ганев, член на УС на волейбола

Чета вестника от време на време. Вече повече преглеждам агенция „Стандарт", която също показва високо ниво на отразяване. Вестникът както винаги е обективен , хубав. Бих пожелал на Вас повече читатели, а на всички ваши читатели – още повече интересни и любопитни статии.

Винаги сте коректни

Ина Ананиева, треньор на ансанбъла по художествена гимнастика

Вестник „Стандарт" винаги е отразявал коректно и точно събитията около художествената гимнастика. За съжаление нямам много време за четене, но съм сигурна, че сте толкова обективни за останалите събития. Знам, че това е един от най-четените вестници у нас. Бих пожелала следното - всеки да прави каквото може, а не каквото си мисли, че може

Бъдете над сивотата

Петър Попангелов,
скиор №1 на България

Честит 23-и рожден ден "Стандарт"! Бъдете винаги само обективни и останете над сивотата на българската действителност!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай