Софи Търнър от „Игра на тронове“ мразела съпруга си

Няколко години по-късно актрисата и Джо Джонас очакват първото си дете

Софи Търнър от „Игра на тронове“ мразела съпруга си | StandartNews.com

Звездата от „Игра на тронове“ и „Х-мен“ Софи Търнър и певецът Джо Джонас от „Джонас брадърс“ очакват първородната си рожба, но преди да се запознаят актрисата мразела бъдещия си съпруг. Търнър сподели в ново интервю, че преди години тя и нейните прителки не били фенове на култовата момчешка група и тя имала ниски очаквания към Джо.

„Имахме една любима британска група – „Busted“, които изпълняваха песен на име „Year 3000“. „Джонас брадърс“ направиха кавър на парчето и то стана хит. Бендът обаче впоследствие се разпадна и ние помислихме, че Джо и братята са виновни и ги намразихме. Когато щяхме да се срещаме за първи път, очаквах той да се появи обграден от охрана и да се държи надуто. Това обаче не се случи. Джо се появи с приятел и те успяха да смогнат на нашето пиене. Качихме се на подиума за един бърз танц и се усамотихме – веднага се разбрахме и говорихме в продължение на часове. Най-хубавото беше, че водихме истински разговори. След това станахме неразделни“, разказва Търнър пред „Elle“.

Софи признава, че независимо от моменталната им връзка, тя смята, че не е на нивото на Джо: „Той е красив, талантлив, забавен, харизматичен. Голяма съм късметлийка, че сме заедно и че човек като него желае да прекара живота си с мен“.

Търнър коментира и връзката си с двете си етърви – Приянка Чопра и Даниел Джонас: „Ние сме много близки. Разбираме се чудесно и винаги можем да обсъдим щурите животи на съпрузите ни. Радвам се, че и двете са страхотни, защото човек никога не знае какви ще са ти роднините“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай