Собственикът на Локо (Пд) катастрофира

Собственикът на Локо (Пд) катастрофира | StandartNews.com

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски е катастрофирал на АМ „Тракия". Инцидентът се е случил, докато Крушарски пътувал в посока Стара Загора. Собственикът на футболния клуб е управлявал джип, с който се блъснал в автомобил с бургаска регистрация. 

За момента се съобщава за двама пострадали. Очевидци твърдят, че те не са тежко ранени, съобщава bTV. Пострадалите вече са откарани в болница за преглед. Катастрофата е причинила големи материални щети.

Крушарски заяви, че трети автомобил го е засякъл на пътя и той е бил принуден да отбие рязко в дясно. Самият той е добре.

"Имаше един автомобил, който беше спрял - до колкото разбрах му е свършил бензинът. За да не се блъснем, завих рязко в дясната лента и там се ударих в кола с бургаска регистрация. Аз шофирах, но няма никаква жена шофьорка, каквато информация разбрах, че се е появила", разказа пред Plovdiv24.bg собственикът на Локо (Пд).

Крушарски обяви, че е пътувал за мача на отбора си срещу Берое, който е тази вечер от 20 часа в Стара Загора. Въпреки инцидента, Крушарски ще е на стадиона тази вечер. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай