Сняг в края на август посрещна победителка в конкурс за красота

Бъдещата банкерка Стефани Юрукова е „Мис Велинград” 2020

Сняг в края на август посрещна победителка в конкурс за красота | StandartNews.com

Бъдещата банкерка Стефани Юрукова е „Мис Велинград” 2020

На феноменален шоу-спектакъл на световно ниво велинградчанката Стефани  Юрукова беше избрана за носителка на титлата „Мис Велинград” 2020  в СПА хотел „Двореца”. Нейни подгласнички, на второ и трето място, са съответно Радина Нончева и Джулиана Бутракова, а короната на Мис Велинград 2020 й предаде нейната предшественичката Сибила Бочева.

Претендентките за титлата „Мис Велинград” представиха атрактивна хореографии в три кръга - бански, ежедневни тоалети от бранда Лалето  и официални рокли на дизайнера Стоян Радичев. Освен външния вид на момичетата, 8-членното жури оцени и тяхното сценично поведение. Сред журито беше футболната легенда Георги Илиев – Майкъла.

Харизматичният Орлин Павлов влезе в ролята на водещ на вечерта. Той зарадва гостите на събитието със своя хит „Живи легенди” и с дуетно изпълнение с младата певица Мариам Маврова. Възхищението на публиката събраха и момичетата от Отбора по синхронно плуване към Националната спортна академия, които изпълниха атрактивна версия на танца кан-кан с токчета в минералния басейн на „Двореца”. Към музикалната програма се включиха и квартет „Ноте” с арфа, флейта, цигулка и вокал, както и Мариам Маврова, която може да се похвали с над 50 отличия от международни конкурси. 

Вълнуващата хореография е дело на Марио Посталов.

За атмосферата на вечерта допринесе и артистичното осветление, както и изкуственият сняг, който се посипа, сякаш от небето на Родопите, и се превърна в допълнителна атракция на вечерта.

Конкурсът „Мис Велинград” от веригата “Мис България” се организира от Краси Гешева - основател на първата по рода си Академия за млади дами.

“В условия на криза да се създаде нещо толкова грандиозно, което да зарадва както многобройните ни гости, така и всички участници е истински феномен. Благодаря на всеки един човек от екипа на “Мис Велинград” 2020. Това е  плод на нашия огромен труд и безсънни нищи. И нека не забравяме, че ,,Красотата ще спаси света’’”.- коментира Краси Гешева.

Събитието се осъществи благодарение на подкрепата на: СПА хотел Двореца, маркетинг и IT агенция Carrot Solutions, община Велинград, NОТО Club, рекламна агенция Galileia, Смарт Енерджи Трейд, Кристиан Оф Рома, Иваскони ЕООД, Корсет и др.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай