Смяна на министър преди вота

Бойко пак ще управлява, вещае гадателката Калина

Смяна на министър преди вота | StandartNews.com

Стара Загора. В правителството се очаква скорошна смяна на министър. Това прогнозира известната старозагорска ясновидка Калина Трендафилова пред местен вестник. Гадателката обаче не посочва кой ще изхвърчи от поста си.

Според нея битката на предстоящите парламентарни избори през тази година ще бъде много оспорвана, но ГЕРБ и Бойко Борисов ще победят. Въпреки че сегашните управляващи щели да спечелят изборите, през втория си мандат те нямало да могат да управляват сами. Бойко ще привлече за съюзник една нова партия, честна и справедлива, твърди ясновидката без да посочва кой ще бъде партньорът на ГЕРБ.

Според Трендафилова до самите избори щяло да има много грозни събития, скандали и стачки.

Трендафилова смята още, че предстоящият референдум нямало да определи съдбата на АЕЦ "Белене" и изграждането нова ядрена централа. Бъдещето на ядрената енергетика у нас щяло да реши следващото правителство, защото била важна икономическата гледна точка.

Калина Трендафилова е майка на популярната и в Италия пророчица Теодора Стефанова, която известно време бе и лична гадателка на бившия италиански премиер Силвио Берлускони.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай