След шамара на Оскарите! Обрат в живота на Уил Смит

Взе съдбовно решение

След шамара на Оскарите! Обрат в живота на Уил Смит | StandartNews.com

Обрат в живота на Уил Смит настъпи 5 дни, след като носителят на „Оскар”  зашлеви шамар на комика Крис Рок по време на церемонията за връчване на наградите. Актьорът излезе на сцената и удари водещия заради шега по адрес на жена му. Джада Пинкет Смит има алопеция - състояние, което води до косопад.

Актьорът, който вече се извини на Крис Рок, каза, че действията му, които засенчиха най-бляскавата нощ в Холивуд, са „шокиращи, болезнени и непростими“. И напусна филмовата Академия.

„Списъкът с тези, които съм наранил, е дълъг и включва Крис, неговото семейство, много от моите скъпи приятели и близки, всички присъстващи в залата, както и световната публика, която е гледала церемонията у дома. Предадох доверието на Академията. Лиших други номинирани и победители от възможността да празнуват и да бъдат прославени заради изключителната си работа. Сърцето ми е съкрушено“, каза Смит.

„Напускам членството си в Академията за филмови изкуства и науки и ще приема всички по-нататъшни последици, които Бордът сметне за подходящи”, обяви Уил Смит.

След шамара Смит се върна на мястото си и продължи да крещи нецензурни думи срещу Рок. Комикът пък получи подкрепата на публиката за това, че е запазил хладнокръвие след шамара.

Половин час след шамара Смит бе удостоен с Оскар за най-добър актьор за ролята си в спортния биографичен филм "Методът Уилямс".

Продуцентът на „Оскар”-ите Уил Пакър каза пред ABC, че именно професионализмът на комикса е позволил на шоуто да продължи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай