След година мълчание: Емилия се изповяда в ефир

За Великден певицата пожела на всички зрители здраве и повече време за разходки и споделени моменти с близките

След година мълчание: Емилия се изповяда в ефир | StandartNews.com

За певицата Емилия сякаш няма невъзможни неща. Тя мина през много – и в хубавото, и в лошото, а публиката със затаен дъх следеше не само хитовете й, но и обратите в личния й живот. Днес тя е щастлива, озарена от любовта на любимия мъж, връща се на сцената и както винаги – има какво да каже. Звездата не е приемала покана за тв интервю от повече от година, но на Великден разговаря с Петя Дикова.

„Жорж искаше дъщеричката ни да е Емилия, майка му се казва така. Все пак решихме, че три жени с това име ще са малко в повече. Един ден му предложих името Жоржина и той се замисли. Реших, че Жорж е мъжът, който наистина заслужава да кръстя дете на него. Той е много грижовен и държи на думата си. Истински джентълмен. Видях се до него и осъзнах, че няма да погледна друг мъж“, сподели Емилия, която през февруари роди третото си дете.

„Критикуват ме, че излизам на сцената неотслабнала, но за мен е важно да съм жива и здрава, бебето също. Не спазвам диети, защото кърмя Жоржина. Организираме се така, че работата ни да не е за сметка на четирите ни деца“, поясни Емилия и призна, че вкъщи не пее, за да си почине.

По време на бременността си тя не се е притеснявала, че някой ще заеме мястото й в професията.

„Имах страхове единствено дали ще се случи нещо с гласа ми. Иначе съм сигурна в себе си, знам какво мога. Това е златният период за мен“, категорична е Емилия.

Тя призна, че хормоните все още бушуват в нея и често плаче.

„След катастрофата с Жорж искахме да ни се случи нещо хубаво. Жорж реши да подпишем, без да правим сватба, така го усетихме. Искахме дете и в началото не се получи, дори лекари ни казаха, че няма да имаме деца. Приехме го спокойно, защото и двамата имаме деца от предишни свои връзки. Бяхме се отказали, но един слънчев ден разбрах, че съм бременна. Беше неочаквано. Никога не съм си представяла, че ще имам три деца“, споделя звездата пред Петя Дикова.

Тя определи последния си дует с Денис Теофиков като проекта на живота й.

„Седмият месец от бременността ми беше много труден. Случи се трагедията с Денис, а и майка влезе в болница с ковид. Беше на апаратно дишане, но лекарите в Гълъбово я спасиха, за което съм им много благодарна! Всичко завърши добре“, обобщи Емилия.

За Великден тя пожела на всички зрители здраве и повече време за разходки и споделени моменти с близките.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай