Скандална наша звезда помъкна лютеница към Дубай

„15 кг багаж - лютеница, сирене и луканка“, написа Мегз

Скандална наша звезда помъкна лютеница към Дубай | StandartNews.com

Моделиерката Миглена Каканашева-Мегз натъпка цял куфар с родна лютеница за Дубай, сякаш за да заздрави имиджа си на скандална личност, става ясно от публикация в "Телеграф".

Тя сподели с феновете си в Инстаграм снимка на филия бял хляб, намазана обилно с лютеница, а под нея написа „15 кг багаж - лютеница, сирене и луканка“, като направи уточнение, че месото не е за нея, тъй като тя от години е вегетарианка.

Оказа се, че шивачката се е прибрала инкогнито у нас, и то само за ден. За краткия си престой в България тя е успяла да се види с майка си и най-близките си приятели. В края на престоя си тя е натъпкала цял куфар с домашна лютеница, сирене и салами.

Припомняме, че Каканашева се премести преди години да живее за постоянно в Дубай, след като от НАП я подпукаха за укриване на данъци на 40-те й шивашки фирми. По думите й развива собствен бизнес. Луксозният начин на живот в арабската държава не е достатъчен за нея и българският вкус очевидно й липсва, коментираха последователите й в мрежата.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай