Скандал! Кога Меган ще се отърве от Хари

Маркъл била разочарована от брака им

Скандал! Кога Меган ще се отърве от Хари | StandartNews.com

Слуховете за раздора в отношенията между Хари и Меган продължават. 

Говори се ожесточено, че сега, когато Маркъл има място в Холивуд, Хари се превръща в тежест за нея. Запознати твърдят с увереност за предстоящ развод между двамата и има редица сигнали това да не са просто злостни слухове, пише cosmopolitan.bg.

Меган била разочарована от брака им. Маркъл не очаквала, че бягството им от кралското семейство ще рикошира към нея. Много холивудски звезди категорично не искат да я забележат. А на събития от особено значение, на които Кейт и Уилям са домакини, като например конференции за решаване на климатичните проблеми, много знаменитости подкрепят двойката.

Меган явно вече осъзнава, че хората имат жажда за всичко, което носи кралският печат. А тя и Хари дори нямат титли. Да – и на партита те се появяват в списъците само като Хари и Меган, без конкретна позиция, като актриса, политик, бизнесмен.

В двойката главната роля е поела Меган, защото Хари се оказва неспособен за целта. Той не е научен на правилата на живот извън пределите на двореца и как да оцелява в съвременната реалност.

Маркъл се превръща в двигателя, когато осъзнава, че парите, които Хари наследи, няма да им стигнат за дълго време. А тя обича да се харчи, и то немалко.

Затова Маркъл започва да преговаря за договори за нея и Хари. Вярно е, че големите компании, които подписаха споразумения с тях, бяха разочаровани от резултата. Netflix изобщо не е доволен от рейтингите на филма за Хари и Меган. Става все по-трудно да се правят пари, а принцесата не е съгласна с рекламни прекъсвания, когато в лентата има нейно участие.

За това говори и фактът, че в последно време Меган се появява публично без брачна халка. Наскоро всички медии бяха пълни със заглавия за развод, когато Меган се появи на Invictus Games без брачна халка. А нали тя е правена по проект на самия Хари – с три диаманта, разположени в пътека.

Меган казва, че не е носила пръстена, защото единият камък се е разхлабил и се е наложило да занесе бижуто на бижутер.

Но след това започват да я хващат без пръстен на партита и различни светски събития, където Маркъл ходи без Хари. Колко време ще стои този пристен при бижутера? А и фактът, че двамата все по-често се появяват поотделно, не остава незабелязан. Преди това, като част от протокола, Хари и Меган трябваше да се появяват заедно навсякъде: на турнири, благотворителни събития. Сега те не са длъжни да се подчиняват на кралските правила. И всеки в тази двойка сам избира къде и с кого да отиде.

Говори се, че Хари е много разстроен от прекъсването на връзката си с Меган. В крайна сметка той все още вярва, че те са съпруг и съпруга. Когато принцът отива в Сингапур за благотворителен мач, Меган присъства на концерт на Тейлър Суифт в Лос Анджелис, а след това отпразнува 42-ия си рожден ден в клуб. Хари е в Лондон заради благотворителна дейност, докато Меган предпочита партитата пред скучната рутина – забавлява се на звездно парти в Монтесито. Двойката видимо има различни интереси.

Хари наистина го е грижа за съдбата на планетата, бедните и благотворителността. Докато Меган иска да стане световна звезда и за да постигне това, тя създава правилните запознанства на партита. Принцът не обича купоните, той вече е домошар, а това не вдига рейтинга на Маркъл в медиите. Съвсем наскоро Меган подписа договор с холивудския супер агент Ари Емануел. Той е много влиятелен човек във „фабриката за мечти“, който е в състояние да осигури на Маркъл звездно бъдеще.

Дали когато Меган се установи безопасно на планетата Холивуд, тя ще има нужда от Хари? Или наистина ще го приема за тежест, която само я дърпа надолу? Поне това демонстрира често с поведението си напоследък. А какво ще направи Хари без нея? Дали ще поиска да се върне в двореца? И ще му бъде ли позволено? Казват, че и двамата могат да се завърнат, защото той все още е в близък контакт с баща си Чарлз, макар и последните им "срещи" да са по телефона. Единствено времето ще даде отговорите на всички тези въпроси и ще покаже има ли нещо вярно зад мъглата, която все по-гъсто обвива двойката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай