Скалата отново е на върха в Холивуд

Дуейн Джонсън за втора поредна година е най-скъпоплатеният актьор

Скалата отново е на върха в Холивуд | StandartNews.com

Дуейн Джонсън за втора поредна година оглави списъка на списание "Форбс" за най-скъпоплатениите актьори в Холивуд. През последните 12 месеца Скалата е прибрал 87,5 милиона долара. 

На второ място е Райън Рейнолд с печалба от 71,5 милиона. Трети е Марк Уолбърг с 58 милиона, четвърти - Бен Афлек с 55 милиона, пети - Вин Дизел с 54 милиона.

Челната петорка дължи успехите си главно на Нетфликс. Мачовците имаха супер успешни продукции в стрийминг платформата. Рейнолдс прибра по над 20 милиона от двата си филма по стрийминг платформата ("Six Underground" и "Red Notice"), а се очаква след пандемията да заснеме нова лента с фирмата. Екшън комедията на Уолбърг "Spenser Confidential" е третият най-популярен филм в сайта. Дизел пък продуцира анимация за Нетфликс, базирана на култовата му поредица "Бързи и яростни", чиято следваща серия беше отложена за догодина заради пандемията.

В Топ 10 се класираха звездата от Боливуд Акшай Кумар с 48,5 милиона долара, Лин-Мануел Миранда с 45,5 милиона, Уил Смит с 44,5 милиона, Адам Сандлър с 41 милиона, който също вече може да се нарече човек на Нетфликс, тъй като засне 4 филма за платфомата и преподписа договор за още 4, както и Джаки Чен с 40 милиона. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай