Шокова промяна за Уилям и Кейт, как ще се отрази на децата им

Ето какъв е планът на херцозите на Кеймбридж за следващите 10-15 години

Шокова промяна за Уилям и Кейт, как ще се отрази на децата им | StandartNews.com

Кейт Мидълтън и принц Уилям са на прага на голяма промяна в живота си. Кралската двойка ще напусне лондонския замък Кенсигтън, за да заживее на 45 км западно в Бъркшър, графството, в което се намира основният замък на Елизабет Втора – Уиндзор.

За промяната първи съобщи британският вестник „Сънди таймс“. Преместването на семейството е заради трите им деца: Джордж, който през юли ще навърши 9, Шарлот (7) и Луи (4).

Джордж и Шарлот наистина напускат своето лондонско училище в края на тази учебна година, потвърждава списание „Пийпъл“, предава ladyzone.

Предполага се, че семейството ще живее във вила Аделаида, в имението Уиндзор, но тази информация не е потвърдена.

„Истината е, че в Лондон те са много ограничени. Децата няма как да излязат в парка и да ритат топка с приятелите си. Планът им е в следващите 10-15 години да живеят в Уиндзор“, споделя пред „Сънди таймс“ източник, близък до семейството.

Освен че децата ще имат повече пространство за игри, преместването в графство Бъркшър има и друго предимство. Там се намира градчето Бакълбъри, в което Кейт е израснала и където родителите й все още живеят.Също така в Уиндзор Уилям, който на 21 юни навършва 40, ще може по-често да навестява 96-годишната си баба, Елизабет Втора, която става все по-трудно подвижна.

Разбира се, младото семейство ще продължи да използва двореца Кенсигнтън като своя база в Лондон, но няма да живее там.

Вчера кралската фамилия присъства на ежегодната църковна служба на Ордена на Жартиерата – най-старият и най-висш рицарски орден във Великобритания. Това е събитието, на което през 2008 г. Кейт направи своя официален обществен дебют, тогава все още като приятелка на Уилям.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай