Шокираща промяна. Какво реши Биляна Гавазова

Вече работи за второ дете

Шокираща промяна. Какво реши Биляна Гавазова | StandartNews.com

Право в обятията на любимия мъж се озова журналистката Биляна Гавазова след раздялата с bTV. „Работя за второ дете, Алек иска сестричка или братче, време е, а и вече съм на 41 години.” Така отговаря на колегите си хубавицата на въпроса с какво възнамерява да се занимава, след като напусна телевизията.

„Не искам да оставам с едно дете. Мисля, че сега му е времето. Докато бях болна от коронавирус, разбрах, че всъщност най-много искам да имам щастливо семейство. И така реших, че няма какво да гyбя, ако малко си почина и измисля друго, с което да се занимавам“, казва Гавазова.

41-годишната журналистка е мюсюлманка, а мъжът до нея Тодор Христов - християнин. Двамата почитат и двата празника. Малко преди началото на пандемията двамата събират родата за сватба, като гражданският брак е сключен преди това. Появата на малкия Алек отложила венчавката, която се случила малко преди затварянето ни по къщите заради пандемията.

Съпругът на Гавазова се занимава с компютри, а само преди месеци е започнал и друг бизнес има магазин за обзавеждане на бани и кухни. Журналистката също помага на мъжа си Тодор, който има брат близнак Хрисим. Заедно със сестра си Елмира компанията ще се събере за Великден у родителите на Гавазова Сергей и Северина, а после и в дома на свекървата Ани.

Откакто напусна Би Ти Ви, брюнетката си почива, както никога преди. Първо отиде на екскурзия в Испания със съпруга си, а след това започна да готви всеки ден, като пускаше снимки в инстаграма си от кулинарните си изпълнения. „Нещо се (с)готви“, бе последното й стори от барбекю в градината, което феновете видяха.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай