Шок! Това ли е истинската причина за напускането на Гавазова

Нейни колеги и приятели намекнаха, че й предстоят щастливи моменти след драматична професионална рокада

Шок! Това ли е истинската причина за напускането на Гавазова | StandartNews.com

Бременност е сред причините Биляна Гавазова да напусне bTV след 11 години стаж там, коментират нейни близки.

41-годишната журналистка обяви, че се оттегля доброволно от медията след като в продължение на три седмици подозрително отсъстваше от екрана. Първо бе в предварително уговорен отпуск, после със семейството ѝ изкараха коронавирус, а тъкмо когато се очакваше да се върне в сутрешния блок, от телевизията разкриха, че Гавазова вече няма да е част от екипа. Няколко дни по-късно самата тя направи изявление в социалните си мрежи.

Нейни колеги и приятели намекнаха обаче, че всъщност ѝ предстоят щастливи моменти след драматична професионална рокада, а именно, че ще стане майка за втори път, пише "Ретро". Години наред тя имаше негласна забрана да ражда, за която Гавазова разкри в предаването "Търси се".

Причина за ембаргото, което било наложено на Гавазова от началниците ѝ, били честите отсъствия и неспособността да се справя с възложената ѝ работа. Понеже Биляна съчетавала работата с грижите около сина си и въртенето на домакинството, често изнемогвала и се появявала в медията тотално изтощена. Шефовете гледали да щадят журналистката, но колетите ѝ протестирали, че също имали деца и не се ползвали с такива привилегии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай