Шок! Лъсна истината за смъртта на Сия от "Фермата"

Потвърди се най-страшната версия

Шок! Лъсна истината за смъртта на Сия от "Фермата" | StandartNews.com

Паулина Горанов, участничка в "Игри на волята" и "Черешката на тортата" потвърди слуха, че Сия от "Фермата" се е самоубила.

Тя публикува емоционален пост, в който споделя: "Тя реши сама да си тръгне от този свят. Най-слънчевият и добър човек, който поднавам. Искрена, откровена и винаги усмихната-така ще те запомня, приятелко". Вчера бе погребението на фризьорката в морския курорт Варвара, а дъщеря й Теа благодари на всички за съобщенията и помощта, пише Hotnews.bg, като припомня, че приятелите на Анастасия събираха пари, за да я изпратят достойно.

Сия е скочила от терасата на дома си в столичния квартал „Бъкстон”. Не е оставила предсмъртно писмо. Блондинката, която е завършила актьорско майсторство, но работеше като фризьорка, сложи край на живота си на 27 октомври. Първата и основна версия е, че тя е скочила сама от терасата на дома си, а причината най-вероятно е мъж. Приятели на Сия разказват, че тя и преди е правила опити за самоубийство, но все неуспешни. Жизнерадостната на пръв поглед дама всъщност доста често изпадала в тежки депресии и е взимала силни хапчета. Близки до блондинката са казали на полицията, че от доста време тя се е мъчила да се отърве от кошмарна и вредна връзка с мъж, който я тормозел и имал огромни проблеми с дрогата.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай