Щерките на Соня Васи и Слай учат заедно

Тази година завършват без да са ходили нито един ден присъствено на училище, разкри певицата

Щерките на Соня Васи и Слай учат заедно | StandartNews.com

"Успяхме и аз, и мъжът ми, да се ваксинираме с първата ваксина". Това заяви в ефира на Нова от Ел Ей Соня Васи. Нейната дъщеря Бриана в момента е на онлайн обучение.

"Тя тази година завършва - без партита, без абитуриентски бал и без да е ходила нито един ден присъствено на училище", разказа певицата и дизайнер. 

Щерката на Соня учи в един клас с най-малката наследница на Силвестър Сталоун, както и с още звездни отрочета. Те са приятелки и Бриана много я харесва. 

Както се знае, Соня Васи преди време направи бум с авторските си плетива. Всичко започва, когато един ден я спират на "Родео Драйв", за да я попитат откъде са шалчето и шапката й. Малко след това Соня дава на приятелка ръчните си творения, за да бъдат продавани в салон за красота. Не след дълго тя вижда в едно от модните списания свое произведение в тоалета на Дженифър Лопес. 

"Вече ги продавах в магазина на моя приятелка. Някой купил шал за Джей Ло и тя се е снимала с него. Така един ден видях името си в списанията", спомня си тя. 

Сред фенките на Соня са още Дженифър Анистън, както и внучката на Нийл Седака.

Единствената българка, снимала се в американския "Плейбой", се оправдава, че дъщеря й не може да говори много добре български, но разбира всичко. Васи признава, че родината много й липсва и се надява, че двете скоро отново ще бъдат в София. Досега малката е била само два пъти в България, но обожава нашенската кухня - Соня й готви сармички, прави й шопска салата и таратор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай